30 вересня 2024 | Фоміна Віра

Подорож Чигиринщиною

Подорож євроклубу "Горизонт" (учні 4В, 5А, 5Б, 5В класів) Чигиринщиною стала справжнім квестом у минуле. Учні, як дослідники, відвідали історичні місця, які розповідають про славне козацьке минуле України. Особливе враження справила резиденція гетьмана Богдана Хмельницького. Діти мали змогу уявити себе козаками, які захищали рідну землю. Крім історичної спадщини, Чигиринщина багата на мальовничу природу. Учні милувалися краєвидами річки Тясмин, дихали свіжим повітрям соснових лісів та насолоджувалися тишею степів.
Подорож не обмежилася лише пізнавальними екскурсіями. Для юних мандрівників було організовано чимало активностей та справжній козацький перепочинок біля Гайдамацького ставу.
Подорож Чигиринщиною стала для учнів євроклубу "Горизонт" незабутнім досвідом. Вони не лише поглибили свої знання з історії України, а і відчули гордість за свою країну та її героїчне минуле. Спільно проведений час згуртував учнів.
Мандрівки - це яскравий приклад того, як поєднати навчання з відпочинком. Такі поїздки сприяють не лише збагаченню знань, а й всебічному розвитку людини.
До нових зустрічей у незабутніх подорожах!!!


Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Коментарі та пінги в даний час закриті.

Коментарі закриті.