31 травня 2024 | Фоміна Віра

Сьогодні в Наші Першій пролунав Останній дзвоник

Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
Для вас, мої любі випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю і будете гідними творцями свого життя! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.
Дорогі наші вчителі, сьогодні день, коли настав час забути про плани та уроки, коли дзвенить Останній дзвінок. Бажаємо чудово провести це літо, наповнити своє життя яскравими враженнями та лише позитивними емоціями, а себе – неймовірними силами та натхненням, що забезпечить гарантований успіх нового навчального року. Низький уклін Вам за Вашу титанічну працю!
Леся Савчук

Роздрукувати статтю
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Коментарі та пінги в даний час закриті.

Коментарі закриті.