6 вересня 2024 | Фоміна Віра

Ментальне здоров’я

Сьогодні ми провели з нашими п'ятикласниками заняття, щоб допомогти їм швидше звикнути до нового класу та вчитися разомНа занятті з елементами тренінгу ми створили атмосферу довіри та взаєморозуміння серед учнів. За допомогою різних вправ діти вчилися краще пізнавати один одного, виражати свої емоції та працювати в команді.

Було використано техніки "Склянка моїх емоцій"та «Галявина друзів». Ці техніки дозволили краще зрозуміти власні почуття та емоції, а також вміти виразити їх словами. Практичний психолог Орловська Тетяна Олександрівна допомогла учням розкрити внутрішній світ, а також навчила важливій навичці самовідчуття.

П'ятикласники мали чудову можливість зняти емоційну напругу та краще пізнати себе. Діти ділилися своїми враженнями, емоціями та мріями. Це був незабутній день!

Знання, які п’ятикласники сьогодні отримали, допоможуть краще взаємодіяти з оточуючими та знаходити способи контролювати емоції в різних ситуаціях. Навчання в 5 класі обіцяє бути захопливим та пізнавальним, і лише разом ми зможемо досягти великих успіхів.


Роздрукувати статтю
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через стрічку RSS 2.0. Коментарі та пінги в даний час закриті.

Коментарі закриті.